HealthPointe Program

LIVE BETTER, FEEL BETTER

Welkom bij HealthPointe 

HealthPointe is een internationaal programma met een jarenlange ervaring. Het is gebaseerd op gezond eten, bewegen, voldoende water en wordt ondersteund met diverse voedingssupplementen om de stofwisseling optimaal te laten functioneren.

HealthPointe is een programma dat meer is dan een zogenaamd dieet om af te vallen. Als je besluit echt voor je eigen gezondheid, gewicht en vitaliteit te kiezen, zal deze beslissing levenslang plezier en inzicht geven in hoe je eet en beweegt. 

Ook mag je tijdens dit programma geen hongergevoel hebben en je zal meer voedingsaanbod hebben dan de behoefte groot is! Het zal een ongekend plezier voor je zijn!

Als jij je op resultaten concentreert, verander je niet, als jij je op verandering concentreert, krijg je blijvende resultaten!

Het HealthPointe programma leert je om controle te krijgen over je eet behoefte en je hunkeringen, zodat jij je langetermijn doelen bereikt.

“Laat uw voeding uw medicijn zijn
en uw medicijn uw voeding”


  Hippocrates

NUTRILITE 

Het HealthPointe programma gaat niet alleen om gewicht management maar bovenal om een optimaal welzijn. Daarom beveelt het HealthPointe programma Nutrilite supplementen aan om vitamines, mineralen, fytovoedingsstoffen, aminozuren en omega 3-vetzuren aan te vullen voor een optimale gezondheid en resultaat. 

Voor meer informatie over het HealthPointe Program: klik hier.

MOOI EN VITAAL, ELKE DAG