Het Programma

Programma overzicht

Waarom je het zal waarderen,
We willen allemaal een gezonder en gelukkiger leven leiden. Soms kan dit een uitdaging zijn vanwege onze voeding, omgevingsfactoren en alcoholgebruik, omdat dit een aanzienlijke belasting kan vormen voor de lever en organen die de klok rond werken als onderdeel van de natuurlijke reinigingsfunctie van ons lichaam.

Het Nutrilite Body Cleansing Program is ontworpen om de natuurlijke reinigingsfunctie van het lichaam te versterken en om de extra ondersteuning te bieden die het lichaam nodig heeft om zijn natuurlijke reinigingsproces te behouden.


Het programma heeft een holistische benadering en is door de eenvoud voor iedereen makkelijk toe te passen!

HOLSTISCH

De vier steunpilaren van welzijn

Voeding

Voor je totale welzijn is het belangrijk dat je de juiste hoeveelheden macronutriënten, vitaminen, mineralen en fytovoedingsstoffen binnenkrijgt. 

Lichaamsbeweging

Gezonde gewoonten combineren met goed bewegen is een prima  manier om uw algemene welzijn te verbeteren.

Hydratatie

Houd het vochtgehalte van het lichaam op peil door te zorgen dat je voldoende water binnenkrijgt. (minimaal 2 liter per dag)

Positieve instelling

Welzijn begint in ons brein. Het is belangrijk om af en toe de tijd te nemen goed te ademen en je hoofd leeg te maken.

NUTRILITE 

Ons totale welzijn is mede bepalend voor onze levensvreugde, hoe we presteren (op het werk, thuis en in onze favoriete sport) en hoe we ons voelen. Ons welzijn verbeteren gebeurd niet van de ene op de andere dag. Hiervoor is een holistische aanpak nodig, met een combinatie van professionele knowhow, ondersteuning en supplementen.

Het Body Cleansing Program bevat daarvoor zorgvuldig geselecteerde Nutriliteproducten. 

Ondersteuning ook via mobiele app

Het Nutrilite Body Cleansing-programma wordt ondersteund door een schat aan middelen die altijd en overal beschikbaar zijn mede dankzij een vrij toegankelijke mobiele app. Daar vind je recepten, tips, tools en motiverende inhoud om je tijdens het programma op het goede spoor te houden.

Belangrijk:
Het programma is alleen bedoeld voor volwassenen.

Gebruik Nutrilite Mariadistel niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Als u lijdt aan een lever- of galwegaandoening of verstopping van de galwegen/galstenen, wordt het gebruik van Nutrilite Mariadistel afgeraden. Als u medicijnen gebruikt, dient u uw arts te raadplegen.

Neem voor meer informatie contact op met je begeleider of neem contact met ons op. Klik hier. 

Lees voor aanvang van het Nutrilite™ Body Cleansing Program eerst onze disclaimer door.

Het is geen kwestie van geluk maar van gezond verstand.

MOOI EN VITAAL, ELKE DAG