Schoonheid

VOEL JE MOOIER, ELKE DAG

Door weersinvloeden (o.a. zonlicht en luchtvervuiling), een verkeerd eet- en leefpatroon, hormonen en stress, kunnen mensen een gevoelige en verouderde huid ontwikkelen. Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en verzorging is daarom van het grootste belang. 

BeauVivity maakt gebruik van Skin Nutrition en Body Nutrition van ARTISTRY. Schoonheid van binnenuit: de eerste stap in een goede huidverzorging.

Deze verzorgingsproducten combineren geavanceerde huid-wetenschap met krachtige fytonutriënten om de huid van buitenaf, maar ook van binnenuit te transformeren naar een gezonde, mooie en stralende huid.

De huid van iedereen is uniek en wat voor de ene persoon werkt, werkt misschien niet voor de ander. Het BeauVivity Schoonheid Support-Team is in staat om een nauwkeurige huidanalyse van jouw huid te maken en de mogelijke probleemgebieden te identificeren en te bespreken. 

Door deze analyse kunnen we je helpen jouw huid in goede conditie te brengen en te houden. De basis is ‘Voeding voor de Huid’.

Het BeauVivity Schoonheid Support-Team kan de huidverzorgingsproducten adviseren, die het meest geschikt zijn voor jouw huid.

‘Geniet van de balans tussen
welzijn en schoonheid’

Voor meer informatie klik hier.

MOOI EN VITAAL, ELKE DAG