BeauVivity

VOOR EEN MOOI EN VITAAL LEVEN

Welkom bij BeauVivity 

BeauVivity is een samenwerkingsverband van zelfstandige consulenten en begeleiders in Nederland en België op het gebied van welzijn en schoonheid. 

BeauVivity is een leidraad voor mensen die de behoefte hebben om iets te veranderen in hun dagelijkse eet- en gewoontepatroon. Het doel van deze verandering is om je beter, vitaler, gezonder en mooier te voelen.

Welzijn en schoonheid hebben van nature een harmonieuze balans en tussen beiden is er een wisselwerking. Voeding, verzorging, leefpatroon en externe factoren zijn hierop van invloed. Aandacht voor de voeding van binnenuit en de verzorging van buitenaf is waar we controle over hebben.

Door de kennis en servicegerichtheid van de consulenten en begeleiders levert BeauVivity altijd de juiste informatie om je te voorzien van de juiste producten op het gebied van welzijn en schoonheid.

Om de synergie tussen welzijn en schoonheid zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen, werken de consulenten en begeleiders exclusief met de Amway kwaliteitsmerken ARTISTRYen NUTRILITE™ 

Voor meer informatie klik hier.

MOOI EN VITAAL, ELKE DAG