Welzijn

VOEL JE VTALER, ELKE DAG

Welzijn en schoonheid hebben een natuurlijke harmonieuze balans. Wanneer er een onbalans ontstaat, uit zich dat op diverse manieren. 

Om deze onbalans te herstellen moeten we terug naar de basis en dient deze op een natuurlijke wijze te worden hersteld en beschermd.

Doordat lichamelijke klachten, overgewicht, vermoeidheid en andere ongemakken steeds vaker voorkomen, onder andere veroorzaakt door stress en/of een ongezond eet, leef- en gewoontepatroon, functioneert het lichaam niet zoals men dit wenst.

BeauVivity heeft begeleiders door het gehele land werkend, met het gewichtsbeheersing- en vitaliteitsconcept 'HealthPointe Program' een specifiek en uitgebalanceerd voedingsprogramma en, met het Body Cleansing Program een programma om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van afvalstoffen die het lichaam produceert.

De basis is dat men het lichaam zo gezond mogelijk wil maken en houden. Het moet daarvoor wel een eerlijke kans krijgen. Een gezonde basis is hierbij een must.

Elk lichaam is uniek en het is daarom belangrijk dat ieder mens zelf ontdekt hoe de stofwisseling functioneert en hoe op een eenvoudige manier geleerd kan worden dit in balans te brengen en te houden.

Het BeauVivity Welzijn Support-Team heeft inmiddels al veel ervaringen opgedaan, met prachtige en vaak unieke resultaten.

‘Een schoon lichaam is de basis
voor een goede balans’

Voor meer informatie klik hier.

MOOI EN VITAAL, ELKE DAG